close

Galadiner en benefietveiling 2022

Museum Dhondt-Dhaenens verwelkomt u graag op zijn jaarlijkse galadiner en benefietveiling op donderdag 22 september vanaf 18:00.

Sinds 2007 zijn het benefietgala en de veiling uitgegroeid tot een niet te missen event op de Belgische kunstkalender. Een event dat MDD in staat stelt zijn ambitieuze artistieke programma voort te zetten.

Dit jaar zorgt kunstenaar Kris Martin, in samenwerking met chef-kok Matthieu Beudaert en high-end juwelenmerk Elliot & Ostrich, voor een unieke artistieke belevenis. Christie’s begeleidt de benefietveiling, die tot stand kan komen dankzij de genereuze bijdrage van (inter)nationale kunstenaars, galeries en verzamelaars.

De opbrengst van de avond gaat naar de verdere ontwikkeling van MDD’s residentieprogramma voor kunstenaars in de Woning Van Wassenhove en naar de uitbreiding van de educatieve missie van het museum, een essentiële pijler voor oprichters Jules en Irma Dhondt-Dhaenens.

Tickets

  • € 300 per persoon
  • € 3.000 per tafel van 10 personen

Indien u niet op het galadiner aanwezig kan zijn, maar toch wenst bij te dragen, kan u een gift storten. (fiscaal attest verkrijgbaar voor giften vanaf € 40)

Met dank aan alle kunstenaars voor hun bijdrage aan de benefietveiling

Alma Allen, Noel W. Anderson, Neïl Beloufa, Manon de Boer, Meta Drčar, Michel François, Melissa Gordon, Imi Knoebel, Magali Reus, Denitsa Todorova, Catharina van Eetvelde, Anne-Mie Van Kerckhoven, Jonathan Wateridge

Begunstigers van de benefietveiling

Bernard & Lena Dubois, De Brock Gallery, Galerie Greta Meert, Glenn Sestig, Jan Mot, Matthieu Beudaert, Mendes Wood DM, Nino Mier Gallery, The Approach, Zeno X Gallery, Zidoun-Bossuyt Gallery

9
Werken
Shop